Macitler Mobilya, 2022 mobilya koleksiyonları ile İstanbul Mobilya Fuarı'ndaydı.

Değişim ve dönüşümlerin yaşanmış olduğu tüm dünyada; mobilya ve dekorasyon alanında da birçok farklılıklar yaşanıyor. Gerek mobilya modelleri gerekse de kullanılan tüm dekorasyon örneklerinde… Baki kalan ve aynı zamanda da her dönemde beğenilerek kullanılacak mobilya modellerini tasarlayarak ve bunun ön görüsünü yapıp dekorasyon oluşturarak başlamış olunan yolda; önemli ve beğenilen bir mobilya dekorasyon firması olmak oldukça bilgi, beceri ve deneyim gerektiren bir meziyet. 

Modern mobilya ve modern dekorasyon alanında Türk mobilyasını dünyaya tanıtan ve bu alanda da öncülüğü üstlenen Macitler Mobilya, her dönem beğenilecek ve tercih edilecek mobilya modellerini; özel sistemleri ve alanında uzman iç mimarları ile birlikte tasarlayarak üretmektedir. 

2022 Dekorasyon ve Mobilya

Uzun yıllardır ülkemizde gerçekleşen ve Avrupa’nın en büyüğü olan IIFF 2022 Mobilya Fuarı; bu yılda da İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Alanında başarılı ve ülkemizi de başarı ile temsil eden mobilya firmaları, kendi ürünlerini ve dekorasyon örneklerini gelen katılımcılara sunarak tanıttığı fuarda, modern mobilya ve modern dekorasyon alanında en öne çıkan firma, 2022’de de Macitler Mobilya oldu.

Yerli ve yabancı tüm müşterilerine sunduğu ürün ve dekorasyon fikirlerinde olumlu dönüşler alan Macitler Mobilya, yerli ve milli olanı koruma yolunda önemli adımlar atarak başarılı çalışmalarına bir yenisini daha eklemeyi başarmıştır. 

MODERN ANLAYIŞIN SİMGESİ; MACİTLER MOBİLYA

Modern anlayışın dinamik bir şekilde tutulduğu ve bu dinamizmin şık ve aynı zamanda da konforlu mobilya modelleri olarak müşterilerinin beğenilerine sunulduğu Macitler Mobilya’da proje ve dekorasyon bazlı çalışmaların gerçekleşmesinin yanı sıra  koltuk modellerinden yatak odası modellerine, yemek odası modellerinden tv ünitesine kadar her alanda mobilya tasarımı ve üretimi de gerçekleştirilmektedir. 

2022 İstanbul Mobilya Fuarı’nda en yeni tasarlamış olduğu ve birinci sınıf malzemelerle üretmiş olduğu 2022 Mobilya Koleksiyonlarını yerli ve yabancı müşterilerine sunan Macitler Mobilya, 2022 yılı modern mobilya tasarımlarına imzasını başarılı bir şekilde atmıştır.