Macitler Mobilya'nın sahibi kimdir sorusu her geçen gün biraz daha fazla soruluyor. Serdal Macit'in hayatını yakından inceleyelim.

Türkiye ve dünyada adından sıkça bahsettiren, mobilya ve dekorasyon projesi dendiği zaman ilk akla gelen firmalardan birisi olan Macitler Mobilya, 1993 yılında kurulmuş ve kurulduğu andan itibaren insanların istek ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı başaran mobilya firması olmuştur. Kalite ve başarının doğru orantılı gidişatında en çok merak edilen ve en çok araştırılan şeylerin başında da “Macitler Mobilya’nın sahibi kim? Macitler Mobilya’yı kim kurdu?” gibi sorular oluyor. 

Macitler Mobilya’nın Sahibi Kim?

Macitler Mobilya ilk defa 1993 yılında Serdal Macit tarafından bir döşemehane olarak kuruluyor. Karaman Ermenekli olan Serdal Macit, gelişimci ve girişimci ruhunun vermiş olduğu özgüven ile zamanın koşullarını göz önünde tutarak  1995 yılında da, kurduğu döşemehaneyi geliştirerek yanına bir iskelet atölyesi ile büyütüyor. 

Karaman Ermenek’ten İstanbul’a kadar uzanan başarı öyküsünde başrol oynayan Serdal Macit, daha sonraları almış olduğu olumlu geri dönüşler sonucunda 1996 yılında Macitler ismi ile ilk mağazalaşma adımını atarak, şu an hem yurt içi hem de yurtdışı projelerinde ülkemizi en iyi şekilde temsil eden mobilya firma zincirinin temellerini oluşturuyor. 

Daha önceleri bireysel olarak gelişim ve dönüşüme katkı sağlayan Serdal Macit, daha sonra mağazacılık anlayışını ve müşteri odaklı anlayışı benimseyerek yanına almış olduğu ekip arkadaşları ile sırası ile Türkiye ve dünyanın birçok yerinde Macitler Mobilya şubelerini de açmayı başarmıştır. 

Macitler Mobilya’nın Vizyon ve Misyonuna Serdal Macit Dokunuşu

Mobilyacılık alanına geniş gözlükler ile bakan, modern anlamda kendini geliştirmiş olan Serdal Macit, Macitler Mobilya’nın vizyon ve misyonunu oluştururken sektördeki çabasını ve başarı öyküsünü entegre etmeyi unutmamıştır. 

Markasının gelişim ve büyüme politikasının başarısının; “teknoloji ve inovasyondan kopmadan modernize etmek” olduğunu her seferinde dile getiren Serdal Macit, aynı zamanda da dünya pazarında sürekliliğini korumak adına birçok araştırma-geliştirme yatırımı yapmıştır.

Bir Türk markası olarak Macitler Mobilya’nın adını başarılı bir şekilde altın harfler ile mobilyacılık sektörünün el kılavuzuna kazıyan Serdal Macit, yıllarında vermiş olduğu bilgi, birikim ve modern & çağdaş düşünce sistemi ile topluma maddi ve manevi değerler katarak çalışma hayatına devam etmektedir. 

Hali hazırda Macitler Mobilya’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı da üstlenmiş olan Serdal Macit, alanında uzman ve başarılı ekip arkadaşları ile modernlik, ergonomi, şıklık ve konforun hakim olduğu mobilya- dekorasyon projelerine imza atmaya devam etmektedir.