Yemek Masası Takımı, ücretsiz iç mimarlık hizmeti veren Macitler Mobilya tarafından özel olarak üretilmektedir.

Yemek odaları ev dekorasyonlarında birlikte en çok vakit geçirilen yemek odası oluyor. Son zamanlarda salon dekorasyonlarında karşımıza çıkan yemek masa takımları, diğer ev dekorasyon ürünleri ile bir araya geldiği zaman mükemmel bir görünüm kazanıyor. Bu görünüm ile birlikte de konforlu ve ergonomik bir yemek odası takımı seçildiği zaman dekorasyonunuzu severek kullanacağınıza gönülden inanıyoruz. 

Yemek Masası Takımı Dekorasyonu Yaparken Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor?

Yemek odası dekorasyonu yaparken en çok dikkat edilmesi gereken şey, yemek masası ve yemek masa-sandalyelerinin boyutları olmalı. Çünkü salon dekorasyonlarında, yemek odası takımları için ayıracağınız yerler, yemek masası ve sandalyelerin boyutlarının da ne kadar olması gerektiğini belirliyor.

Eğer yemek odası dekorasyonunuzu salon dekorasyonunuzun ya da oturma odası dekorasyonunuzun bir kısmına yapmak istiyorsanız, yemek takımınızın boyutlarına önem gösterin. Ancak piyasada bulunan standart yemek masası ve yemek sandalyeleri sabit ölçüde olabiliyor. Bu nedenle de yemek takımlarınızı alırken sizin için özel olarak projelendirilen ve sizin için özel olarak üretilen kişiye özel yemek takımlarını seçmeniz gerekiyor.

Yemek Odası Takımı modelleri için özel tasarım seçenekleri sunan Macitler Mobilya, mermer yemek masası, ahşap yemek masası gibi birçok farklı model ve takımları sizlere özel olarak tasarlayarak üretmektedir. Özel olarak ücretsiz iç mimarlık hizmeti veren Macitler Mobilya’nın iç mimarlık hizmetine BURADAN ulaşabilirsiniz.