Mobilya markaları dendiği zaman Türkiye'nin en ünlü mobilya markası olarak karşımıza çıkan Macitler Mobilya, sizleri bekliyor.

Türkiye’de ve dünyada birçok mobilya markası bulunuyor. Ancak en kaliteli mobilya markasını seçmek ve buna uygun mobilya seçimi yapmak bilgi birikimi gerektiriyor. İşte bu noktada dünyanın dört bir yanında şubesi bulunan Macitler Mobilya, mobilya markaları ve hatta dünyanın en iyi mobilya markaları dendiği zaman ilk akla gelen mobilya markası olduğundan dolayı dünyaca ünlü bir mobilya markası olmayı başarmıştır.

yok
Özel Ev Dekorasyon Projesi

Modern mobilya alanında kendini kanıtlamış ve ağırlıklı olarak iç mimarlık hizmeti vererek kişiye özel mobilya ve dekorasyon projeleri gerçekleştiren Macitler Mobilya, İzmir Karabağlar mobilyadan Ankara Siteler mobilyaya, Modoko Mobilyacılar Sitesi’nden Masko Mobilya Kenti’ne kadar birçok yerde mobilya markası olarak kendi adını hafızalara kazımıştır. Tamamen Türk mobilyasına yönelen Macitler aynı zamanda da Türk malı kullanarak tasarım ve üretimlerini gerçekleştirmektedir.


New Baltürk Otel Dekorasyon Projesi

İtalyan mobilya markası dendiği zaman ilke akla gelen mobilya markalarını geçen ve Türk mobilyacılık sektöründe en ünlü mobilya firmalarından olan Macitler, mağazalarında sizleri beklemektedir.