2021 Antalya Koleksiyonu, koltuk takımı, köşe koltuk takımı ve tv ünitesinden oluşmaktadır.

Antalya Türkiye’yenin turizm başkenti olarak anılan genel olarak sıcak ve samimi bir ilimizdir. Gerek içindeki insanların doğallığı ve masumluğu gerekse de Türkiye’ye vermiş olduğu hizmetleri ile Antalya ülkemizin en önemli illerinin başında gelmektedir.

Tamamı Akdeniz Bölgesi'nin batısında yer alır ve Antalya Körfezi'yle Batı Torosların arasında kurulmuştur. Dağların ve denizlerin arasında bir elmas gibi parlayan Antalya ilimiz, aynı zamanda da kültür ve sanat etkinlikleri ile ön plana çıkmaktadır. Side'de bulunan Apollon Tapınağı, Antalya'daki kültür turizmi noktalarından biridir.

Tamamen Türk malı olan ve her detayında ülkemizin farklı açılarından noktaları bulunan Macitler Mobilya 2021 için yapmış olduğu koleksiyonun da Antalya ilinin sıcak ve samimi havasından esinlenmiş ve Antalya koleksiyonunu bu doğrultuda hazırlamıştır.

2021 Antalya Koleksiyonu, koltuk takımı, köşe koltuk takımı ve tv ünitesinden oluşmaktadır. İstediğiniz renk, ölçü ve boyutlarda kişiye özel tasarım olarak hazırlanabilecek olan Antalya Koleksiyonumuz birçok farklı varyansı ile Macitler Mobilya mağazalarında sizleri bekliyor.

Dilerseniz mağazalarımıza gelebilir, dilerseniz de sosyal medya ve iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşarak Antalya Koleksiyonumuz ve diğer tüm modellerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.