2021 yatak odası modelleri, özel üretim ve iç mimarlık desteği ile Macitler Mobilya'da.

Dekorasyon modası ve mobilya modelleri de tıpkı giyim ve kıyafet modası gibi her sene değişim göstermektedir. Belirlenen renk skalasındaki değişimler, tasarımlardaki detaylar, kullanılan kumaş modelleri derken mobilya alanında da yeni bir trend ortaya çıkıyor diyebiliriz.

2021 mobilya sezonundaki modada da özgün tasarımlar ve daha modern dekorasyon ön plana çıkıyor. Özellikle yatak odası modellerinde minimalist ve modern detaylar dikkat çekiyor ve 2021 yatak odası modelleri dekorasyonunuza şıklığın yanı sıra fonksiyonellik katıyor.

2021 Yatak Odası Modellerindeki Önerilerimiz…
Konforlu Yatak Odası Modelleri

Çekmeceli gardırop, aynalı konsol, yatak, baza ve diğer tüm yatak odası mobilyalarında konfor ön plana çıkmalı. Unutmayın 2021 mobilya modellerindeki en önemli kriter fonksiyonellik. İşlevsellik ile eşdeğer olarak seçilen 2021 yatak odası takımlarında, ahşap detaylarda sıklıkla kullanılıyor. Her zevke hitap eden mobilyalardan olan ahşap yatak odası modellerinde de genellikle deri detaylar ya da şönil kumaş detaylar kullanılabilir.

Huzur Veren Renk Tonları 2021 Dekorasyon Sezonunda Ön Planda

2021 renkleri arasında da genellikle açık renkler ve doğayı anımsatan nötr renkler bulunuyor. Toprak tonları, bej ve krem renklerin bulunduğu 2021 renk kartelasında, bunlarla birlikte siyah, bordo ve kahverengi gibi asil renklerde bulunuyor.

Macitler Mobilya, 2021 yatak odası koleksiyonunda modern çizgilerin yanı sıra eklektik dekorasyon örneklerini de sergiliyor. Standart Macitler Mobilya koleksiyonların yanı sıra, Macitler iç mimarları tarafından size özel olarak hazırlanan yatak odası modellerini de inceleyebilirsiniz.