Macitler Mobilya olarak modern mobilya alanında güzel tasarımlar, mobilya türleri yaratıyor ve sizler ile buluşturuyoruz.

Modern yatak odası tasarımı söz konusu olduğu zaman, birçok farklı model modern mobilya ve tarz seçenekleri mevcut. Son yıllarda ülkemizde de sıklıkla kullanılan ve en çok sevilen mobilya dekorasyon tasarım ve türlerinin başında modern mobilya tasarımları ve modern mobilya takımları geliyor. İyi bir şekilde dekore edildiğinde harikalar yaratan modern tarz; işlevselliği, detayları ve anlayışı ile ev dekorasyonunda harikalar yaratıyor. Macitler Mobilya olarak modern mobilya alanında güzel tasarımlar, mobilya türleri yaratıyor ve sizler ile buluşturuyoruz. Bu blog yazımızda modern yatak odası dekorasyonu hakkında dekorasyon fikirleri vereceğiz.

Modern yatak odası dekorasyonunuzda işlevsellik ön planda olsun…

Modern yatak odaları, rahatlığın olması gereken odaların başında geliyor. Tüm gün yorgunluğunuzun geçireceğiniz, günü gibireceğiniz ve diğer güne başlayacağınız yer. Bu nedenle de modern yatak odası dekorasyonlarınızı yaparken işlevsel, sade yapmanız oldukça önemlidir.

Cam mobilyalar ve ışıklandırma çok önemli…

Modern yatak odası olsun veya olmasın yatak odalarının genel olarak doğal yollarla ışık almasında fayda var. Eğer ışık almıyorsa veya çok az bir ışık alıyorsa; cam, ayna veya gömme ışıklar ile yatak odanızı daha ferah ve aydınlık bir yer haline getirebilirsiniz. Ahşap detaylarla süslenmiş tavana gömme aydınlatmalar son dönemde oldukça sık kullanılıyor. Işıklandırmanın yanı sıra cam ve aynalarda ışıklandırmaya yardımcı olacak ve aynı zamanda da alana derinlik katacaktır. Cam kapı, cam mobilyalar, cam dekorasyon süsleri kullanarak modern bir görüntü elde edebilirsiniz.

Renkler kullanın…

Yatak odanızı veya evinizdeki diğer odaları dekore ederken renkler oldukça önemlidir. Doğru rengi seçme ve bu renk ile bir dekorasyon oluşturmak ilk adımı oluşturuyor. Yatak odası dekorasyonlarında kullanacağınız ahşap mobilyalar, beyaz mobilyalar ve nötr renk mobilya modelleri hem son zamanların en modası hem de rahatlatıcısı. Renklerin üzerindeki psikolojik özellikler göz önüne alındığında az önce saymış olduğumuz renkler insana huzur ve dinginlik sağlamaktadır.