Mermer yemek masa, uzun yıllar boyunca kullanılabilecek modelleri ile özellikle luxury yemek odası takımlarının bir numaralı ev dekorasyon ürünü.

Mermer dendiği zaman ilk akla banyo, mutfak gibi daha kullanışlı alanlarla geliyor. Oldukça kullanışlı ve şık görünen bu malzeme özellikle son yıllarda ev dekorasyonlarında da sıklıkla kullanılmaya başlandı diyebiliriz. Geçtiğimiz mobilya sezonlarında ahşabın ağırlığını gördüğümüz ev dekorasyonlarında özellikle 2019 mobilya sezonu ve 2020 mobilya sezonunda gri ve beyaz tonlarının ağırlığından dolayı mermer kullanımı artmaya başladı.

Hem kaliteli hem de oldukça şık bir ev dekorasyon malzemesi olarak karşımıza çıkan mermer, özellikle de mermer yemek masası modelleri ile göz kamaştırmaya devam ediyor. Temizlenmesi ve kullanımı kolay, evdeki tüm tarz mobilyalar ile uyumlu olabilecek mermer yemek masası modelleri, duruşu ve ortama kattığı hava ile mükemmel bir ortam yaratabiliyor.

Mermer yemek masa, uzun yıllar boyunca kullanılabilecek modelleri ile özellikle luxury yemek odası takımlarının bir numaralı ev dekorasyon ürünü. Parlak veya mat metal ürünler ile birleştirerek göz alıcı ve şık bir hava yaratan bu modeller, aynı zamanda da retro mobilya tarzı, modern mobilya tarzı veya country mobilya tarzının da bir tamamlayıcısı olabiliyor.

Sadece Şıklık Değil…

Sadece şıklık ve göz zevkinden ibaret olmayan yemek odası takımlarının en önemli parçası mermer mutfak masası veya mermer yemek odası masası, aynı zamanda eve katacağı özellikler ile de kullanılmaya değer.

Mermer Yemek Masasına Macitler Dokunuşu

Mermer yemek masasına, farklı alternatifler ekleyerek daha şık ve kullanışlı hale getirdik. 

Mermer ahşap yemek masası, mermer metal yemek masası, modern mermer yemek masası ve daha birçok tarz ve modelde yemek masasını daha yakından görmek ve detaylı bilgi almak için Macitler Mobilya mağazalarına gelebilirsiniz.

Mermer Yemek Masası Modelleri İçin Buraya Tıklayın