Mobilya alışverişlerinde Türkiyenin lokomotifi istanbul ilk tercih edilen adres konumunda.

Ev dekorasyonu yaptırmayı düşünen veya mobilyasını yenilemeyi düşünenler için ilk adres istanbul olarak diğer tüm şehirlere göre açık ara önde yer alıyor. Sadece istabbulda yaşayanlar değil aynı zamanda istanbul dışından ve yurtdışından da gelenler için öncelikli adres istanbul.

Aslında bu doğal bir gerçeğin sonucu olarak karşımıza çıkıyor. en yetenekli mimarlar, tasarımcılar, işinin ehli mobilya ustaları ve aktif ticari faaliyetler istanbulda olunca insanlar için de ilk tercih istanbul olarak yer alıyor.

Özellikle istanbul için dünyanın en büyük mobilya kenti masko ve en özel mobilya tasarımlarını bulabileceğiniz modoko mobilyacılar çarşısı yer alıyor. Bu iki büyük mobiluyacılar çarşısı istanbulun iki yakasında çok geniş bir kitleye hitap ediyor ve yüzlerce firma arasından binlerce alterantif mobilyayı sunabilmesi avantajını çok iyi kullanıyor.

Türk mobilya sektörünün büyüyen ve kalite ve oluşturduğu müşteri güveni ile son zamanlarda kendisiniden söz ettiren firmamız Macitler Mobilya Masko ve Modoko mağazalarının yanı sıra Adana, Ankara, İzmir ve Samsunda yer alan mağazalarımız ile tüm Türkiye'ye hizmet veriyor.

Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bizim ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.