2015 ve 2016 İstanbul Mobilya Fuarlarında adından söz ettiren Macitler Mobilya bu kez başarısını Dubai Mobilya ve Dekorasyon fuarında sürdürmeye devam ediyor.
Bilindiği üzere daha önceki yıllarda gerçekleştirilen fuarlarda Pera Yatak Odası ve Mardin Yatak Odası ile 1.lik ödülü alan Macitler Mobilya hızlı yükselişini bu kez Dubai’de Arap dünyasıyla sürdürecek.
 
Dubai Mobilya ve Dekorasyon fuarına Antalya ürün serisi ile hazırlanan Macitler Mobilya Pera ve Mardin ürünlerinden sonra en çok beğenilen ürünü olan Antalya’yı şu sözlerle anlatıyor; “Hayat bir sahne ve yaşam alanlarınızı dekore edebilmek sizin elinizde. Renklerindeki ilhamı Antalya’nın muhteşem kumsallarından aldığımız, cam detaylarında güneş parlaklığını yakaladığımız bu seride klasik formların olgun şekillerin keyfini çıkartın”
 
Macitler Mobilya ürünlerini yakından görmek isterseniz Masko Mobilya Kenti ve Modoko Mobilya Kentinde bulunan mağazalarını ve Adana Seyhan’da bulunan bayisini ziyaret edebilirsiniz. Son olarak Macitler Mobilya’nın Modoko Mobilya Kenti 2. Cadde’de yenilenen 750 metrekarelik mağazası ve Masko Mobilya Kentinde yeni faaliyete geçen 4 katlı ve toplam 850 metrekare büyüklüğündeki 14A mağazası ürün çeşitliliği açısından daha zengin, ziyaret etmek isteyenler için Modoko ve Masko mağazaları daha iyi olabilir.